HIGHLIGHTS

HIGHLIGHT KAPPER IN AMSTERDAM-WEST

Highlights zijn al jarenlang een populaire manier om je eigen haarkleur te versterken. Het zetten van highlights is niet iets wat je gemakkelijk zelf kan doen. Wanneer je op zoek bent naar een highlight kapper in Amsterdam-West, dan ben je bij Beleza Pura Clinic op de juiste plek. Wij helpen je graag om op professionele wijze highlights te zetten. Graag vertellen we je meer over wat highlights precies zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

 

WAT ZIJN HIGHLIGHTS?

Highlights zijn streepjes verf in het haar, die lichter zijn dan de eigen haarkleur. Highlights kunnen zo licht zijn als je zelf wil, maar over het algemeen wordt er gekozen voor twee of drie tinten lichter dan de eigen haarkleur. Als je basiskleur bruin is, kun je highlights toevoegen die lichter bruin zijn, of zelfs blond. Heb je zwart haar? Ga dan voor donkerbruine highlights. Het doel van highlights is om je haar lichter te maken en meer diepgang te geven.

 

WELKE SOORTEN HIGHLIGHTS ZIJN ER?

Er zijn diverse soorten highlights. Highlights kunnen worden gezet over het gehele hoofd maar ook over een gedeelte. Termen hiervoor zijn full head highlighting en half head highlighting. Het verschil zit hem in de hoeveelheid folies die er worden gebruikt en de plaatsing ervan.

Naast highlights zijn er ook lowlights en babylights. Lowlights zijn eigenlijk precies het tegenovergestelde van highlights: er worden donkere plukjes in het haar gezet om diepgang te creëren. Het effect is vaak wat subtieler dan bij highlights. Babylights zijn hele subtiele highlights die worden geplaatst rondom de kruin en het gezicht, in plaats van door het hele haar. Babylights geven een heel natuurlijk, opgelicht effect. Of je nu houdt van een subtiele tint of van gedurfd en dramatisch, highlights zijn de ideale manier om je natuurlijke haarkleur te versterken.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN HIGHLIGHTS EN BALAYAGE?

Een andere populaire verftechniek is balayage. Bij balayage wordt de haarkleur op het haar ‘geveegd’ om zo een zachte, subtiele overgang te laten ontstaan. Er zijn diverse verschillen tussen highlights en balayage. In de eerste plaats is de manier van aanbrengen anders: bij highlights wordt gebruik gemaakt van folies, bij balayage niet. Daarnaast worden highlights vanaf de hoofdhuid gezet, terwijl balayage begint vanaf 5 cm of verder vanaf de aanzet. Tot slot is ook de sterkte van het ontkleuren verschillend.

 

HIGHLIGHTS BIJ BELEZA PURA CLINIC IN AMSTERDAM-WEST

Wil jij ook highlights laten zetten om je haar zo een persoonlijke twist te geven? Bij Beleza Pura Clinic helpen we je graag! Ons professionele team staat voor je klaar om je advies te geven en je met de uiterste zorg te behandelen. Weet je nog niet precies wat je wil? Maak dan gerust een afspraak of loop eens binnen, we denken graag met je mee! Onze specialisten weten wat ervoor nodig is om jouw haar te voorzien van highlights.

 

Behalve highlights is het bij Beleza Pura Clinic uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor diverse andere behandelingen. Maak daarom nu je afspraak. Tot ziens bij Beleza Pura Clinic!